Algae in feed

As algas marinhas são vegetais com propriedades diferenciadas, adornando as águas com vida e cor e fornecendo um recurso que pode melhorar a nossa alimentação, tanto do ponto de vista da nutrição como da culinária e gastronomia. Existem milhares de variedades de algas marinhas, sendo classificadas a partir da sua coloração, podendo ser designadas algas verdes, vermelhas ou castanhas. Cada alga é única na sua forma, sabor e textura. Embora nem todas as algas marinhas existentes sejam consumidas, uma grande parte é já incluída na alimentação humana. As algas são alimentos riquíssimos em micronutrientes (vitaminas, minerais e oligoelementos) mas também possuem proteínas com aminoácidos, carboidratos e ácidos graxos essenciais.

Algae or herbs marine lack conducting vessels of sap, and it is through photosynthesis that can produce the energy needed to exist. Each algae cell is a unit that contains all the elements necessary for it to perform its functions.

 

Strengthening the immune system through protein intake and protection against infectious diseases (thanks to the action of iodine and vitamins);

the regulation of metabolism;

Cleansing and detoxifying the body (due to the action of chlorophyll, vitamins, minerals and amino acids);

Improve cerebral and physical functions (due to the action of phosphorus and calcium);

Improve heart health;

Protect the stomach ailments such as gastritis and gastric ulcer (magnesium action and fibers);

Mineralizing (action of calcium, phosphorus, magnesium, sodium, potassium, chromium, nickel, copper, zinc, iron, iodine, cobalt, manganese, selenium, etc.);

Sets the period (with its vitamin K and minerals);

It has tranquilizers actions (due to the vitamins and minerals);

obesity treatment (dissolve fats and help reduce the desire to eat);

 

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