Cookies for afternoon snack

Want another snack recipe to replace those industrialized cookies? These foods are widely consumed in day-to-day, is the practicality hungry, the media influence or the sheer desire to chew. Cookies and crackers are visually attractive, especially for children. Always they have flashy packaging and can offer up gifts. […]

READ MORE

Revenue Probiotic Sorbet with Crispy

Refeições matinais e lanches sem refinados ou industrializados são um presente para o organismo. Esse creme de frutas é um bom exemplo disso. Ele pode ser feito com vários ingredientes, mas sugiro a combinação de uma fruta gordurosa como o abacate ou o coco, com frutas coloridas como morango, manga ou mamão e proteínas como […]

READ MORE

Algae in feed

Seaweeds are plants with different properties, adorning the water with life and color and providing a resource that can improve our food, both from the point of view of nutrition as a culinary and gastronomy. There are thousands of varieties of seaweed, and are classified from its color, may be designated algae […]

READ MORE

Food and Energy

Power Energizing Power is in its simplest form the act of obtaining energy. Act instinctively get through the physical senses a substrate that contains a set of components necessary to sustain life in a living being. This food, so to speak, should contain therefore a range of nutrients, which together construct […]

READ MORE

Course Nutriohm and Portal NAMU

Na semana passada realizei um projeto incrível em parceria com o Portal Namu. Gravamos um curso de culinária com receitas saudáveis, práticas e interessantes também para a venda / comercialização artesanal. Indicado para pessoas que querem incrementar um alimento ou lanche saudável no dia-a-dia, de forma prática e leve. Todas as receitas foram fruto […]

READ MORE

Food and supplement – or we are.

Nas constantes investigações pessoais na arte de cura, foi inevitável testemunhar a modernização da ciência médica e nutricional em diversos campos de atuação no ser humano integral. Após o aprendizado acadêmico de formação com base no diagnóstico e conduta, semiologia e tratamento, observei a ascensão da era suplemento, onde princípios ativos isolados naturais ou não foram […]

READ MORE

Rooibos, Red Ruby Africa

Um aspecto precioso dos chás é o efeito fitoterápico e manutenção do calor interno pela temperatura morna.Um dos chás mais interessantes para uso cotidiano, até mesmo para substituição por hipersensibilidade à cafeína (café) ou taninos (chá verde, preto) é o Rooibos (do africâner arbusto vermelho). De nome científico Aspalathus linearis, é da família das leguminosas, […]

READ MORE

Sustainable upset 2015

Held in São Paulo between 26 and 30 August Sustainable Virada. I will be sharing knowledge on health and healing, along with my friend and partner work Paulo Yamaçake (Human Manual) in two very special events. A green juice workshop with technical explanations and practical physiological benefits of it and tools […]

READ MORE